Osvrnite se oko sebe u kuhinji – nabrojite tvari kiselog okusa. A nalazite li neku tvar koja djeluje lužnato? Sigurno je i ona u kuhinji, a da toga niste ni svjesni. Upoznat ćete je. Zašto se, kad jedemo slatko, kvare zubi, treba li ih prati odmah nakon jela? Što znači pH-vrijednost? Kako se dobiva kuhinjska sol, a kako neke druge soli koje poznajete iz svakidašnjeg života? Sve ćete to naučiti ako pozorno proučite digitalne obrazovne sadržaje ovog modula.
Aleksandra Habuš
Snježana Liber
e-Škole CARNET
doc. dr. sc. Valentina Pavić
Dubravka Turčinović, dipl. ing.
Ana Parać Burčul, prof. rehab.
Anita Terzić Šunjić
Dob ciljane skupine korisnika | Vrijeme potrebno za obradu materijala | Način korištenja materijala |
---|---|---|
srednjoškolska dob | četiri i više sati | |
punoljetnost | četiri i više sati |
Vrsta povezanosti | Materijal | Opis povezanosti |
---|---|---|
referenciran je od | KEMIJA 2 - Modul 4 - Priručnik za nastavnike - PDF | Priručnik za nastavnike |
referenciran je od | KEMIJA 2 - Modul 4 - Priručnik za nastavnike - EPUB | Priručnik za nastavnike |
je dio | KEMIJA 2 | Modul cjelovitog DOS-a |
referenciran je od | e-Škole DOS Kemija [1, 2] - Tehnička dokumentacija |
With the latest Flash Player installed, you can upload multiple files. Download it from the Adobe Flash Player Download Center.
Učitajte novu verziju {0}